Dortmund dominoi nuorimpien Bundesliiga-maalarien listaa – uusi nimi top5:een!

Dortmund vahvisti asemiaan Bundesliigan kaikkien aikojen nuorimpien maalintekijöiden top5-listoilla, kun 17 vuoden ja 212 päivän ikäinen Christian Pulisic teki yhden maaleista 3-0-voitossa Hamburg SV:stä.

Kroatialaisjuuria omaava yhdysvaltalainen Pulisic on kautta aikojen neljänneksi nuorin maalari Bundesliigassa. Nuorin on Dortmundin Nuri Sahin, joka aikoinaan teki ensimmäisen maalinsa 17 vuoden ja 81 päivän ikäisenä. Listan kakkosena on nykyisin Wolfsburgia edustava Saksan A-maajoukkuemies Julian Draxler, joka aikoinaan Schalkessa viimeisteli ensimmäisen liigamaalinsa 17 vuoden ja 192 päivän ikäisenä.

Top5:een mahtuu myös takavuosien Dortmund-tähti Lars Ricken.

Mestaruushaaveet elävät

Dortmund koki karmean romahduksen viikolla, kun Liverpool nousi kolmen maalin takaa Eurooppa-liigan välieriin. Nyt tämän voiton myötä Dortmund pitää vielä ohuet mestaruushaaveet elossa. Bayern johtaa toki sarjaa yhä seitsemällä pisteellä, kun neljä kierrosta enää on jäljellä.