© Kuva: Juha Tamminen

HIFK saa vastaansa sarjanousijan – ”Äärimmäisen hyökkäävä joukkue”

HIFK kohtaa tänään kotikentällään sarjanousija PS Kemin Veikkausliigan ainoassa ottelussa.

Helsinkiläisillä on kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kerättynä neljä pistettä. PS Kemi on puolestaan saanut kasaan kolme pistettä kahdesta pelistään. Ne tosin tulivat jälkikäteen kabineteissa, kun SJK tuomittiin häviämään kentällä voittamansa ottelu seinäjokilaisten käytettyä ottelussa edustuskelvottomia pelaajia.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara ei tietenkään aliarvioi illan vastustajaa.

– PS Kemillä on hyvä joukkue. Kun katsoo tulosten taakse niin he ovat olleet kahdessa ensimmäisessä sarjaottelussa todella pirteitä. Sekä SJK:ta että IFK Mariehamnia vastaan he hallitsivat palloa. IFK Mariehamnia vastaan PS Kemi hallitsi ottelua selkeästi. Paremmalla pelillä olisi varmasti enemmän pisteitä matkassa, toteaa Honkavaara HIFK:n verkkosivuilla.

– Kemillä on paljon ulkomaalaispelaajia. Kyseessä on äärimmäisen hyökkäävä joukkue, joka on aavistuksen verran profiloitunut vastahyökkäysjoukkueeksi. Billy Ions ja Christian Eissele ovat molemmat vaarallisia hyökkäyssuunnan pelaajia, ja he muodostavat hyvän tutkaparin.

Kertoimet (Expekt)

HIFK – PS Kemi, 25.4. klo 18.30
1,85 – 3,40 – 3,80

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä