Helsingin Jalkapalloklubi on kukistanut viime kaudella Veikkausliigan mestaruutta juhlineen Seinäjoen Jalkapallokerhon numeroin 2-1 Sonera Stadiumilla pelatussa ottelussa.

Vierailijat johtivat ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen Tucon maalilla. Kamerunilaishyökkääjä laittoi pallon verkkoon lähietäisyydeltä kauden alla HJK:n jättäneen Matti Klingan esityöstä.

HJK nousi kuitenkin toisella puoliajalla takaa ohi. Alfredo Morelos puski ottelun tasoihin 69. minuutilla Medon upean keskityksen jälkeen. Osuma oli kolumbialaiskärjen neljäs tämän kauden Veikkausliigassa. Otteluja miehellä on takana neljä.

Klubi siirtyi neljä minuuttia Morelosin osuman jälkeen 2-1-johtoon Atomu Tanakan rangaistusalueen rajan tuntumasta laukoman maalin jälkeen. Lisäosumia ei nähty, joten HJK juhli kotivoittoa.