© Kuva: Juha Tamminen

HJK matkaa sarjanousijan vieraaksi – ”Mielenkiintoisia tuttavuuksia”

Veikkausliigan kärjessä oleva HJK matkaa tänään PS Kemin vieraaksi. Ottelu pelataan Oulussa, sillä kemiläiset ovat vielä evakossa kotikentältään.

PS Kemin verkkosivuilla ennakoidaan, että Oulun Raatin nurmikentän kunto tekee illan kamppailusta ”taistelupalloa”.

Klubin päävalmentaja Mika Lehkosuo ei puolestaan lähde aliarvioimaan Veikkausliigan kahdeksantena olevaa sarjanousijaa.

– Kaikki nämä pelit, jotka olen heiltä katsonut, kertovat siitä että Kemi on selvästi Veikkausliigatasoinen joukkue. SJK:ta vastaan Kemi pelasi hyvän pelin ja pallonhallinta oli heillä, vaikka voitto tuli vasta kabineteissa, toteaa Lehkosuo HJK:n verkkosivuilla.

– IFK Mariehamnia vastaan he pelasivat hyvin, mutta hävisivät muutamaan huonoon puolustustilanteeseen. Myös HIFK:ta vastaan oli paikkoja, vaikka tasapeli olikin lopulta oikeutettu. Heillä on muutamia mielenkiintoisia tuttavuuksia hyökkäyssuuntaan, kuten vasen laituri Billy Ions ja energinen hyökkäävä keskikenttä Joona Veteli. Kova vastus on tulossa.

Expekt (kertoimet)

PS Kemi – HJK pe 29.4. klo 18.30

6,75 – 3,70 – 1,48