© Kuva: Kai Lintinen

HJK-valmentaja tyytyväisenä: ”Kolme pistettä ja selvä voitto”

Veikkausliigan avauskamppailussa IFK Mariehamnin kukistanut HJK jatkoi kauttaan vahvasti kukistamalla eilen perjantaina kotikentällään Vaasan Palloseuran numeroin 3-1.

Klubin maalintekijöiksi merkittiin Alfredo Morelos, Medo ja Atomu Tanaka. Etenkin Englannin Championshipin Boltonista Klubiin palanneen Medon maali hiveli silmää. Vaasalaisten ainokaisen viimeisteli Kevin Peth.

Klubi-luotsi Mika Lehkosuo ylisti ottelun jälkeen suojattejaan seuran verkkosivuilla.

– Ensimmäinen tunti mentiin ylös asti prässäämään, loput 30 minuuttia saatiin sitten harjoitella jatkoa ajatellen pikkasen alempaakin prässiä. Kaiken kaikkiaan toisessa Veikkausliiga-pelissä saatiin kolme pistettä ja selvä voitto, eihän tässä voi olla kuin tyytyväinen, kommentoi Lehkosuo.