© Kuva: Getty Images

Huhuissa oleva Bayern-pelaaja tilanteestaan: ”Seura päättää jäänkö vai lähdenkö”

Kaksi kautta Bayernissa pelannut, mutta pieneen rooliin jäänyt toppari Mehdi Benatia harmittelee useita loukkaantumisia seurassa, jotka ovat osaltaan jättäneet minuutit vähille.

29-vuotias marokkolaistoppari ei tosin terveenäkään ole ykkösvaihtoja pelipaikalleen. Pelaaja kertoo, että voisi hyvinkin vaihtaa seuraa, mutta kertoo myös jäävänsä, jos seura niin haluaa.

– Kaksi vuotta Münchenissä ovat olleet vaikeimmat urallani. En toivo tällaista kenellekään. Haluan vain olla osa joukkuetta. Minulla on kuitenkin valmentajan luottamus, mutta olen koko ajan loukkaantuneena – se on vaikeaa, kun en osaa edes kertoa syytä siihen, Benatia kommentoi Kickerille.

Benatia kertoi lehdelle, että hänellä oli mahdollisuus siirtyä takaisin Serie A:han. Benatia edusti siellä AS Romaa ennen Bayerniin tuloa. Silloin seurajohto pyysi miestä jäämään ja mies kunnioitti sopimustaan. Nykyisten huhujen hän kertoo olevan sepitettyjä.

– Minusta keksitään uusi tarina jokainen viikko, mikä on väsyttävää, koska sopimustani on vielä kolme kautta jäljellä. Jos Bayern haluaa minun jäävän, jään. Jos he haluavat päästä minusta eroon, niin ei minulla ole sen kanssa ongelmaa.