© Kuva: Getty Images

Hurja väite: Zlatan Ibrahimovic kieltäytynyt jättitarjouksesta – vaatii lähes 100 miljoonan euron vuosipalkkaa!

Paris Saint-Germainin Zlatan Ibrahimovicin sopimus ranskalaisseuran kanssa päättyy ensi kesänä.

Ruotsalaistähti on paukuttanut tällä kaudella 32 maalia Ranskan Ligue 1:ssä ja noussut kesän siirtomarkkinoiden yhdeksi kuumimmista nimistä. 34-vuotiasta kärkimiestä on huhuiltu muun muassa Manchester Unitediin.

Daily Star -lehti kertoo Zlatanin kieltäytyneen siirrosta Kiinaan, joka olisi tuonut hänelle peräti 54 miljoonan punnan vuosipalkan. Lähteen mukaan Zlatan haluaisi jäädä Eurooppaan mutta on valmis lähtemään Kiinaan, mikäli hänelle tarjotaan peräti 77 miljoonan punnan (99 miljoonaa euroa) vuositienestejä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä