© Kuva: Getty Images

Iskeekö salama Camp Noulle toistamiseen? – ”Liki unohdimme, miltä tappio tuntuu”

Barcelonan tappioton putki katkesi 39. ottelun mittaiseksi, kun joukkue taipui viikonloppuna El Clasicossa Real Madridille 1-2-lukemin kotikentällään Camp Noulla.

Joukkueen täytyy kasata rivit nopeasti, kun tiistaina vieraaksi saapuu Atletico Madrid Mestarien liigan puolivälierien avausosassa.

Joukkueet ovat viime vuosina pelanneet äärimmäisen tiukkoja kamppailuja.

– Olemme kohdanneet heidät useasti viime vuosina, mutta nyt analysointi pitää olla tarkkaa, koska he saattavat vaihtaa taktiikkaa tässä pelissä. Vastassamme on huippujoukkue selvällä filosofialla, he iskevät nopeasti vastaan ja prässäävät korkealta, Barcelona-luotsi Luis Enrique ennakoi ottelua UEFA:com:ssa.

– Pelimme Realia vastaan oli hyvä 65. minuutin ajan. Teimme virheitä, mikä on tosin normaalia huippuja vastaan. Emme mekään ole koneita ja olen kaikkiaan tyytyväinen kuitenkin siihen esitykseen. Olimme jo lähes unohtaneet miltä tuntuu hyvitä, ja toivon tappion motivoivan meidät takaisin voittoputkeksi.

Kertoimet (Expekt):

Barcelona – Atletico Madrid, ti 5.4. klo 21.45. Yle TV2.

1 1,52
X 4,00
2 6,50