© Kuva: Getty Images

Järjetön huhu Arsenal-tähden siirrosta – todellisuudessa tekemässä jatkosopimuksen?

Turkkilaislehti Hurriyet väittää Arsenalin pelintekijän Mesut Özilin neuvottelevan siirrosta Turkin pääsarjan Fenerbahceen. Saksan maajoukkuepelaajahan on tunnetusti seuran fani. Miehen väitetään myös aiemmin ilmaisseen halunsa pelata Fenerbahcessa jossain vaiheessa.

Vaikka Turkin liiga onkin houkutellut isoja nimiä, tuntuu uransa kenties parasta jalkapalloa pelaavan Özilin siirto maahan mahdottomalta ajatukselta. 27-vuotias pallotaituri on tällä sesongilla muun muassa antanut 18 maalisyöttöä Valioliigassa.

Daily Starin mukaan Arsenal ja Özil ovat todellisuudessa lähellä jatkosopimusta. Tähtipelaajan nykysopimus päättyy kesällä 2018. Lähde kertoo, että uusi diili toisi Özilille 180 000 punnan viikkopalkan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!