© Kuva: Getty Images

Kesän jättisiirto viritteillä? – Manchester City Serie A -tähden kannoilla

Jopa upporikkaan Manchester Cityn kassa on rajallinen, joten seura on unohtanut toiveensa saada Juventuksen huippukallis Paul Pogba riveihinsä ja on sen sijaan siirtynyt tähyilemään tämän seurakaveria Alvaro Morataa, väittää Daily Star.

Manchesterilaiset uskovat saavansa Moratan halvemmalla kuin Pogban, jonka hinnaksi torinolaiset ovat asettaneet mittavat yli 100 miljoonaa euroa.

23-vuotias Morata on lehden mukaan Pep Guardiolan mieleen, joka tuntee hyökkäjän taidot tämän Real Madridin ajoilta. Guardiola siirtyy valmentamaan Cityä ensi kaudesta alkaen.

Moratan hankintaa monimutkaistaa Juventuksen ja Real Madridin välinen sopimus, jossa espanjalaisseura hyökkääjää myydessään säilytti itsellään osto-oikeuden entiseen pelaajaansa. Pykälän mukaan Madrid voi ostaa Moratan tarvitsematta Juventuksen hyväksyntää.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!