© Kuva: Getty Images

Kesän jättisiirto viritteillä: PSG-tähti siirtymässä Barcelonaan?

PSG:n keskikenttäpelaaja Javier Pastore saattaa siirtyä Barcelonaan, väittää ranskalainen uutissivusto Le10Sport.

Argentiinalaispelaaja on jäänyt Pariisissa vähälle peliajalle, ja on halukas jättämään seuran taakseen. Hän on pelannut PSG:n riveissä tällä kaudella vain 14 ottelussa ja seura on käyttänyt pelaajaansa Mestarien liigassa vain harvoin.

Pastoren hinnan arvioidaan asettuvan 25 miljoonan euron tietämille.

Barcelonalla on pulaa vahvoista hyökkääjäpelaajista avauskentällisen tähtitrionsa Lionel Messin, Luis Suarezin ja Neymarin korvaajiksi. Le10Sportin lähteiden mukaan Pastore olisi monipuolisuudessaan Barcelonan kaipaama pelaaja, jota se voisi peluuttaa avaushyökkääjiensä tukena.

Pastore on tunnetusti läheisissä väleissä maanmiehensä Lionel Messin kanssa, minkä uskotaan edesauttavan väitetyn kaupan tapahtumista.