Kiinalaisseura valmis pulittamaan 90 miljoonaa euroa Valioliiga-tähdestä?

Chelseassa tehokas, mutta myös ongelmiin ja pelikieltoihin ajautuvat kärkimies Diego Costa, 27, on Sunday Timesin mukaan kahdenkin Kiinan superliigan seuran kohteena, ja huhuissa puhutaan jopa 90 miljoonan euron (n. 72 milj. euroa) siirtosummista.

Costa tuplaisi samalla myös nykyisen neljän miljoonan punnan nettopalkkansa, mikä on suuri houkutus. Brasilialaissyntyinen Espanjan maajoukkuekärki on yhdistetty myös aktiivsesti ex-seuraansa Atletico Madridiin.

Kiinan superliiga on ollut melkoisessa nosteessa ja sarjan siirtoennätykset rikottiin talven siirtoikkunassa moneen kertaan. Kiinalaisseurat käyttivät eniten talvella rahaa pelaajahankintoihin maailmassa, jättäen jopa Valioliiga-seurat taakseen.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!