© Kuva: Juha Tamminen

Kokenut Huuhkaja-pelaaja kohtaa tänään entisen seuransa HJK:n Vaasan Palloseuran riveissä

Vaasan Palloseura käynnistää tänään perjantaina Veikkausliiga-kautensa HJK:ta vastaan, jolla on jo yksi peli allaan IFK Marienhamnia vastaan.

VPS:n kakkosvalmentaja Jani Sarajärvi korostaa tiiviin puolustuksen tärkeyttä illan ottelussa ja uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin Veikkausliigan suurseuraa vastaan.

– Olemme käyneet läpi, miten HJK:ta vastaan tulee puolustaa. Pelaajien väliset etäisyydet ovat tärkeässä osassa, sillä paketin tulee olla tiivis. Kun pelaamme yhtä hyvin kuin olemme parhaimmillaan talvella pelanneet, niin pystymme haastamaan HJK:n todella hyvin, Sarajärvi arvioi VPS:n verkkosivuilla.

Vaasalaisten riveissä pelaa myös Veli Lampi, joka edusti vielä viime kaudella HJK:ta. Näin ollen Lammen ensimmäinen Veikkausliiga-ottelu HJK:sta lähdön jälkeen on heti entistä työnantajaa vastaan.

Klubi-valmentaja Mika Lehkosuo kertoo HJK:n lähtevän otteluun pitkälti samalla kokoonpanolla kuin 2–0 päättyneessä Marienhman-voitossa.

– Isoja muutoksia joukkueen kokoonpanoon ei ole luvassa. Meillä on hyvä tilanne lähteä otteluun ja paljon erinomaisia pelaajia käytössä. Joitakin vaihdoksia saatetaan nähdä. [Toni] Kolehmainen, [Antohny] Annan ja [Richard] Gadze toipuvat kovaa vauhtia mutta eivät ole vielä perjantain kokoonpanossa, Lehkosuo sanoi HJK:n verkkosivuilla.

Kertoimet (Expekt):

HJK – VPS, pe 8.4. klo 18:30

1 1,35
X 4,25
2 8,50