© Kuva: Getty Images

Kova huhu: Real Madrid kiikaroi Manchester United-pelaajaa – mahdollisuutena myös vaihtokauppa

Real Madrid haluaa Manchester Unitedin Ander Herreran riveihinsä, väittää Fichajes-sivusto.

Espanjalaispelaajan vastuu ManU-luotsi Louis van Gaalin alaisuudessa on jäänyt vähäiseksi, joten Real Madrid uskoo ManU:n myyvän keskikenttämiehensä edullisesti.

26-vuotiaan Herreran lähtöhalukkuus saattaa vielä kasvaa, sillä Manchester United on vaarassa jäädä ensi kauden Mestarien liigan ulkopuolle. Seura on tällä hetkellä Valioliigan viidennellä sijalla, pisteen päässä paikallisvastustajastaan Manchester Citystä.

Fichajes väläyttelee myös vaihtokaupan mahdollisuutta.

Real Madridin nykyinen keskikenttäpelaaja Toni Kroosin huhutaan olevan tyytymätön Madridissa, ja yhtenä vaihtoehtona Herraran ostamiselle olisi vaihtokauppa, jossa Kroos siirtyisi Manchesteriin ja Herrera Madridiin. Vaihtokaupan lisäksi maksettaisiin rahallista kompensaatiota.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!