Kummallisen kevään Chelsea viettänyt kärkimies haluaa jatkosopimuksen

Chelseaan tammikuussa lainalle tullut Alexandre Pato, 26, toivoo saavansa jatkaa seuran paidassa ensi kaudellakin.

Nuorena Eurooppaan ja AC Milaniin tullut kärkimies palasi myöhemmin kotimaahansa, kun lupaavasti alkanut ura otti takapakkia mm. useiden loukkaantumisten seurauksena.

Nyt miehen vire kotimaassa oli nousujohteinen ja lopputuloksena oli lainasopimus Chelseaan. Kevät on kuitenkin ollut eriskummallinen, kun mies on pelannut vasta kahdessa pelissä kevään aikana. Pestin aluksi Pato oli toki myös loukkaantuneena, mutta kuitenkin miehen hankintaa on ylipäätään kyseenalaistettu reilusti.

–  Kun Guus Hiddink antoi minulle mahdollisuuden pelata, olin onnellinen. Ensimmäisen maalin tekeminen pudotti painolastin olkapäiltäni. Tiedän, että tarvitsen enemmän pelejä osoittaakseni arvoni, Pato kommentoi ESPN Brazilille.

– Kehoni ja mieleni ovat vahvoja, ja tavoitteenani on jatkaa Chelseassa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!