© Kuva: Getty Images

La Ligassakin flopannut entinen maalikuningas pysyvällä siirrolla Italiaan?

Ciro Immobile voitti kaudella 2013-2014 Serie A:n maalikuninkuuden tekemällä 22 osumaa Torinolle.

Italialaiskärki siirtyi seuraavaksi kaudeksi Bundesliigan Borussia Dortmundiin, jossa mies onnistui debyyttikaudellaan vain kolmesti maalinteossa 24 pääsarjaottelussa. Viime kesänä Immobile lähtikin lainalle La Ligan Sevillaan hakemaan uutta nostetta uralleen. Siellä hän onnistui kuitenkin syyskaudella viimeistelemään vain kaksi osumaa.

26-vuotias Immobile on tammikuusta saakka pelannut tutuissa maisemissa – ja peli on jälleen kulkenut. Mies nimittäin siirtyi lainalle Torinoon, jossa hän on tehnyt 12 Serie A -ottelussa viisi maalia ja antanut toiset viisi maalisyöttöä.

Italialaislehti Corriere dello Sport kertookin nyt, että Serie A:n Lazio on vakuuttunut Immobilen kyvyistä ja halukas tarjoamaan hänestä 15 miljoonaa euroa.

Tällä hetkellä pikkuvammasta kärsivän Immobilen odotetaan nousevan vielä taistelemaan paikasta Italian kesän EM-kisajoukkueessa.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä