© Kuva: Getty Images

Lehti: Manchester United hakee divarista vahvistusta ongelmalliselle pelipaikalle

Manchester United on kiinnostunut hankkimaan Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Championshipissä pelaavan Hullin Andrew Robertsonin Old Traffordille, kertoo The Sun.

Robertson on vasen laitapakki. United on joutunut tällä kaudella kierrättämään tuolla tontilla useita pelaajia loistavasti kauden aloittaneen Luke Shaw’n loukkaannuttua syksyllä. Pelipaikalla ovat käyneet kokeilemassa muun muassa Daley Blind, Marcos Rojo, Matteo Darmian ja Cameron Borthwick-Jackson.

Argentiinalainen Rojo on esiintynyt puolustussuuntaan melko hyvin viime aikoina vasempana laitapakkina. Mies ei kuitenkaan ole pallollisena osaajana kovinkaan hyvä. Rojoa on muutenkin huhuiltu jo pitkään pois seurasta.

Robertson on 22-vuotias Skotlannin maajoukkuemies, joka siirtyi Hulliin kesällä 2014. Hull taistelee vielä noususta Valioliigaan ensi kaudeksi. Tällä hetkellä näyttää todennäköiseltä, että joukkue pelaa keväällä nousukarsinnoissa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!