© Kuva: Getty Images

Lehti: Roy Hodgson tehnyt ratkaisunsa – Wayne Rooney ajautumassa oudolle pelipaikalle

Daily Mirror kertoo Englannin A-maajoukkueen päävalmentajan Roy Hodgsonin tehneen ratkaisuja koskien joukkueensa ihanneavauskokoonpanoa ensi kesän EM-kisoissa.

Lähteen mukaan Hodgson haluaisi nähdä Arsenalin Danny Welbeckin vasempana laitahyökkääjänä. Keskushyökkääjänä aloittaisi Tottenhamin Harry Kanen, ja hänen takanaan pelaisi puolestaan saman seuran Dele Alli.

Kapteeni Wayne Rooneyn asema on puhuttanut paljon viimeisten kuukausien aikana – varsinkin miehen loukkaantumisen myötä. Mirrorin tietojen mukaan 30-vuotias Rooney ei olisi siis pääsemässä pelaamaan hyökkäyksen keskustassa tai piilokärkenä.

Lehti kertoo, että Rooney taistelee Hodgsonin papereissa oikean laitahyökkääjän paikasta yhdessä Jamie Vardyn ja Raheem Sterlingin kanssa. On epäselvää, kuinka hyvin tuo pelipaikka soveltuisi Rooneylle. Vardy ja Sterlinghän pystyvät tuomaan laidalle paljon vauhtia. Rooneyn vahvuuksiin taas ei kuulu nopeus.