© Kuva: Getty Images

Leicester kilpailee hyökkääjästä Bayern Münchenin kanssa?

Loistavia pelaajahankintoja viime vuosina tehnyt Leicester on löytänyt kaksi nykyistä tähtipelaajaansa Ranskasta: Riyad Mahrez saapui tammikuussa 2014 pilkkahintaan Le Havresta, N’Golo Kante puolestaan siirtyi Leicesteriin Caenista viime kesänä.

Englantilaisseura onkin kääntämässä katseensa odotetusti jälleen kerran myös Ranskaan etsiessään uusia huippupelaajia.

Nyt kiikarissa on kuitenkin varsinainen kultakimpale, Rennesin 18-vuotias sensaatiokärki Ousmane Dembele. Nuorukainen on paukuttanut tällä sesongilla jo 12 maalia Ranskan pääsarjassa. Leicesterin kiinnostuksesta kertoo Sunday Times.

Dembelen hankkimisen tiellä on kuitenkin lukuisia esteitä. Useiden Valioliiga-seurojen sekä Bayern Münchenin kerrotaan tavoittelevan miestä riveihinsä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!