© Kuva: Getty Images

Lisää todisteita Jose Mourinhon Manchester United -sopimuksesta? – ”Älä huolehdi”

Jose Mourinhon mahdollinen siirtyminen Manchester Unitedin manageriksi on ollut yksi tämän vuoden kestohuhuista. Brittilehdissä on jo pitkään spekuloitu, että Mourinho korvaa Louis van Gaalin Unitedissa viimeistään ensi kesänä.

Joukkue on kuitenkin viime aikoina parantanut otteitaan ja noussut entistä vahvemmin taistelemaan paikasta neljän parhaan joukossa, mikä mahdollistaisi pelaamisen ensi kauden Mestarien liigassa. Esiin onkin nyt noussut väitteitä, joiden mukaan van Gaal saattaisi jatkaa seuran managerina sopimuksensa loppuun, eli kesään 2017 saakka.

Muun muassa Sky Sportsille ja Guardianille töitä tekevä toimittaja Fabrizio Romano kirjoittaa kuitenkin Twitter-tilillään olevansa varma Mourinhon United-diilistä. Romanon mukaan Mourinho on jo ollut mukana valmistelemassa seuralle pelaajahankintoja.

– Mousta tulee Man Unitedin manageri. Älä huolehdi. Hän työskentelee jo hankintojen parissa, vastaa Romano asiasta tiedustelevalle käyttäjälle.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!