© Kuva: Getty Images

Manchester City -luotsi hehkutti ratkaisumiestä: ”Hänellä on tärkeä ominaisuus pelaajalle”

Manchester City kukisti eilen tiistaina PSG:n numeroin 1-0 kotikentällään ja eteni Mestarien liigan välieriin yhteismaalein 3-2.

Eilisen ottelun ainokaisen viimeisteli upealla laukauksellaan verkon löytänyt Kevin De Bruyne. Lopulta City ei olisi jatkoon päästäkseen tarvinnut belgialaisen osumaa, mutta maali tarkoitti, että PSG:n oli tehtävä kaksi vierasosumaa haaveillakseen jatkopaikasta.

Loukkaantumisten jälkeen kentille paluuta viime viikkoina tehnyt De Bruyne on ollut Citylle erittäin tärkeä pelaaja. Manageri Manuel Pellegrini saikin ottelun jälkeen vastailla kysymyksiin tähtipelaajastaan.

– Mielestäni Kevinillä on pelaajalle tärkeä asia. Hän on rangaistusalueen lähellä erittäin vaarallinen, koska hän ei tarvitse paljoakaan tilaa laukoakseen hyvin, kommentoi chileläinen Goal.comin mukaan.

Pellegrini jakoi kuitenkin kunniaa voitosta myös muille pelaajille.

– Olen aina sanonut, että hyvät pelaajat pelaavat paremmin toisten hyvien pelaajien kanssa.

– Pelaaminen David Silvan, Sergio Agueron, Yaya Touren ja Fernandinhon kanssa – tietysti joukkue paranee hetkessä.