© Kuva: Getty Images

Manchester City -luotsi Manuel Pellegrini vihaisena: Pitää Pep Guardiolaa syynä Cityn mestaruuden menetykseen

Manchester Cityn peräsimestä tämän kauden jälkeen väistyvä valmentaja Manuel Pellegrini pitää seuran ennenaikaista valmentajanvaihdoksen paljastamista syynä joukkueen ratkaiseviin tappioihin. Chileläisvalmentajan korvaa ensi kaudella Bayern Müncheniä tällä hetkellä valmentava Pep Guardiola.

–  Olen turhautunut, koska emme todellakaan odottaneet häviävämme kotitotteluitamme Leicesteriä ja Tottenhamia vastaan. On monia syitä miksi hävisimme tuolloin, Pellegrini kommentoi tappioita Cityn edellä sarjataulukossa oleville joukkueille Goal-sivuston mukaan.

– Helmikuun alussa [jolloin ottelut pelattiin] puheet uudesta valmentajasta ja pelaajakaupoista alkoivat ja nämä puheet veivät kaikkien pelaajien huomion.

– Pelaajille ei ole helppoa keskittyä, kun sanomalehdet kirjoittavat tulevan kauden tapahtumista, lähtevistä ja tulevista pelaajista.

Manchester City on Valioliigassa kolmannella sijalla 13 pisteen päässä yllätysjohtajasta Leicesteristä, kun kautta on jäljellä viisi ottelua. Toisella sijalla Cityn edellä on Tottenham.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!