© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin jättänyt ennätyshankinta kritisoi Louis van Gaalin peluutusta

Manchester Unitediin seuran ennätyssummalla (noin 60 miljoonaa puntaa) kesällä 2014 siirtynyt Angel Di Maria jätti joukkueen viime vuonna pelattuaan Unitedissa vain yhden kauden.

Di Maria on nyt kertonut BBC:n haastattelussa mietteitään lyhyestä ajastaan englantilaisseurassa.

– Ei ole hienoa sanoa tiettyjä asioita, mutta kyse on enemmänkin siitä, että he eivät antaneet minun sopeutua kunnolla kuin omasta kyvyttömyydestäni sopeutua. Lähdin, ja joukkue pelaa edelleen samalla tavalla. Se on ulkona eurooppalaisista kilpailuista – kaukana Valioliigan kärjestä.

– En usko, että se oli minun tai joukkuekavereideni vika. Aina kun minulle annettiin mahdollisuus, tein kaikkeni, mutta se ei mennyt niin kuin toivoin.

Uudessa seurassaan PSG:ssä vahvaa työtä tekevä Di Maria kritisoi myös Unitedin managerin Louis van Gaalin sekavaa peluutusta.

– Päätin jättää seuran – en vain ollakseni onnellinen – vaan myös voittaakseni asioita. Aloitin ottelun yhdellä pelipaikalla ja seuraavassa ottelussa olin toisessa roolissa. Tein maaleja tietyltä pelipaikalta, ja sitten minut yhtäkkiä siirrettiin toiseen paikkaan.

– Se ei mielestäni helpottanut sopeutumistani. On managerin tehtävä päättää, missä ja kuinka pelaajat pelaavat. Pelaajan on kuitenkin viihdyttävä siinä roolissa ja pystyttävä sopeutumaan siihen.

Lähde: 101greatgoals.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!