© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttämieheltä selitys omien fanien buuauksiin

Evertonista vuonna 2013 Manchester Unitediin siirtynyt Marouane Fellaini ei ole missään vaiheessa noussut seuran fanien suosioon.

Unitedhan maksoi belgialaisesta arviolta 27,5 miljoonaa puntaa. Fellaini oli silloisen managerin David Moyesin profiilihankinta miehen vanhasta seurasta. Skottihan valmensi keskikenttämiestä vuodet 2008-2013 Evertonissa.

Fellaini on kommentoinut brittilehti Telegraphille suhtautumistaan fanien buuauksiin.

– Perheeni välittää niistä enemmän kuin minä. Olen ammattilainen, joten minun on käsiteltävä ne. Yritän olla kuuntelematta. Joskus se on vaikeaa, mutta jalkapallo ja suurseurassa pelaaminen on sellaista. Joskus en ymmärrä sitä. Miksi minä? En tiedä.

Fellaini uskoo, että hänen siirtonsa taustat saattavat olla yksi buuausten syistä.

– Joskus ajattelen sen johtuvan siitä syystä, että tulin David Moyesin kanssa – joskus ajattelen, ettei se olekaan syy. Todellisuudessa en voi tietää. Tiedän yhden asian: monet ihmiset tietävät minun tekevän kovasti töitä kentällä, ja se on tärkeintä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!