Manchester Unitedin sensaatiohyökkääjä iskee ManU:n ennätykset täysin uusiksi

Manchester Unitedin Marcus Rashford iskosti nimensä jalkapallomaailman tietoisuuteen kertaheitolla erinomaisessa debyytissään helmikuussa.

Vasta 18-vuotias hyökkääjä pelasti ensimmäisessä ottelussan ManU:n pinteestä Eurooppa-liigan ottelussa Huuhkaja-pelaaja Tim Sparvin edustamaa Midtjyllandia vastaan iskemällä kaksi maalia ja turvaten seuralle jatkopaikan turnauksessa.

Vain neljä päivää myöhemmin nuorukainen iski taas tuplat. Tuolla kertaa Rashfordin kaksi maalia auttoivat ManU:a kaatamaan Valioliigan kärkisijasta tuolloin taistelleen Arsenalin.

Manchester Unitedin historiaan mahtuu toinen toistaan legendaarisempia pelaajia, mutta yksikään toinen ManU-pelaaja ei ole yltänyt ensimmäisissä otteluissaan yhtä koviin suorituksiin kuin Rashford tällä kaudella.

18-vuotias englantilainen on nimittäin osunut jo seitsemästi vasta ensimmäisessä kahdessatoista pelaamassaan ottelussa pelattuaan lauantaina ManU:n 1–0-voitossa Aston Villaa vastaan.

Kun Rashfordin debyyttiä vertaa muihin pelaajiin, hän on tehnyt 12 ottelussa yli tuplat enemmän maaleja seuraavaksi parhaaseen nähden. Kukaan muu ei ole tehnyt enempää kuin kolmea maalia 12 ottelussa.

Loistavan debyyttinsä jälkeen tuntuvasti peliaikaa saaneella nuorukaisella on vielä muutama ottelu aikaa parantaa saldoon, joten teinihyökkääjän ennätys saattaa ehostua vielä entisestään.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!