© Kuva: Getty Images

ManU-kärki hehkuttaa Louis van Gaalia – ”En odottanut näin suurta roolia”

ManU:un viime kesänä siirtynyt Anthony Martial ylistää manageriaan Louis van Gaalia osoittamastaan luottamuksesta. Seura maksoi pelaajasta hurjan summan ja kausi on ollut kohtuullinen. Alku tosin lupasi hurjempaa, mutta kuitenkin.

– Pomo on luottanut minuun paljon ja hyvä peliaika on kehittäminen minua pelaajana. En odottanut saavani niin paljon minuutteja ennen kautta, mutta se on ollut tärkeää kehittymiselleni, Martialia siteerattiin Goal-sivustolla.

– Henkilökohtaisella tasolla kausi on mennyt kohtalaisen hyvin. On tietenkin hetkiä, jolloin olisin voinut olla parempi. Olisin voinut olla kliinisempi, tehdä enemmän maaleja ja syöttää niitä enemmän. Nyt pyrin vain kehittymään ja auttamaan joukkuettani niin paljon kuin mahdollista.

Pelaaja kertoo Valioliigan olevan fyysisempi kuin Ligue1:n, mutta mies varoo liikaa nostamasta puntteja.

– Olen varuillani kuntosalilla, koska liika lihasmassa voisi haitata ketteryyttäni. Rajoitan tekemiäni liikkeitä ja pääasiassa vahvistan vain vatsalihaksiani.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!