© Kuva: Getty Images

Marca: PSG ja Manchester United valmiina hankkimaan Barcelona-tähden ME-summalla – korvaajakin jo Barcan kiikarissa

Barcelonan brasilialaistähden Neymarin kerrotaan haluavan parannetun sopimuksen ensi kesänä. Espanjalaislehti Marcan mukaan onkin mahdollista, että Barca kauppaa laitahyökkääjänsä taloudellisista syistä johtuen.

Marca kertoo sekä Paris Saint-Germainin että Manchester United antaneen viitteitä siitä, että he ovat valmiita maksamaan brassitähdestä maailmanennätyssumman. Real Madridhan maksoi kesällä 2013 Tottenhamille ennätykselliset 100,8 miljoonaa euroa Gareth Balesta.

Neymarin sopimuksessa on 184 miljoonan euron ulosostopykälä. On hyvin mahdollista, että Barca on valmis kauppaamaan tähtipelaajansa alennettuun hintaan.

Marcan mukaan katalaanijätti on jo löytänyt mahdollisen korvaajan, mikäli Neymar lähtee. Barcelona on nimittäin kiinnostunut hankkimaan Juventuksen Paulo Dybalan. ”Vanhan rouvan” toimitusjohtaja Beppe Marotta kommentoi tosin viimeksi eilen Premium Sportille, että Dybala ja Paul Pogba eivät ole kaupan.