© Kuva: Getty Images

Marca: Real Madridin harkinnassa shokkisiirto – maksaisi 65 miljoonaa euroa

Real Madrid haluaa toppari  Jose Maria Gimenezin paikalliskilpailija Atletico Madridista, kirjoittaa espanjalaislehti Marca.

21-vuotias uruguaylainen on tehnyt tällä kaudella todellisen läpimurron huipulle. Nuorukainen on muodostanut yhdessä maanmiehensä Diego Godinin kanssa La Ligan parhaimman toppariparin.

Gimenezin hankinta ei tulisi halvaksi, sillä Atletico ei luonnollisesti ole halukas kauppaamaan kultakimpalettaan veriviholliseensa. Miehen sopimuksessa on kuitenkin Marcan mukaan 65 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka maksamalla Real pystyy hänet hankkimaan.

Realin uskotaan harkitsevan keskuspuolustukseensa myös PSG:n Marquinhosia. Marca kertoo, että seura ei ole puolestaan aiemmista huhuista huolimatta tässä vaiheessa kiinnostunut Englannin maajoukkueen ja Evertonin John Stonesista.