© Kuva: Juha Tamminen

Mestari-SJK kohtaa sarjanousijan: ”Oltava hereillä”

Viime kaudella Veikkausliigan mestaruutta juhlinut SJK matkaa tänään lauantaina Rovaniemelle, jossa se kohtaa ottelua isännöivän PS Kemin. Ottelu pelataan ”puolueettomalla maalla”, koska Kemin kenttäolosuhteet eivät täytä Veikkausliigan vaatimuksia.

Nämä joukkueet kohtasivat jo aiemmin tällä viikolla Suomen Cupin ottelussa, jonka SJK lopulta voitti dramaattisten vaiheiden jälkeen rangaistuspotkukilpailussa.

– Hienoa päästä aloittamaan Veikkausliiga. Kilpailulliset pelithän aloitettiin jo viikolla, joten siinä mielessä alkujännitykset on molempien osalta nyt poissa. Edellisessä kohtaamisessamme pystyimme kontrolloidusti rytmittämään peliämme koko ottelun ajan, mutta PS Kemin kanssa pitää olla tarkkana. Se on hyvä joukkue ja osaa iskeä nopeasti jollei ole hereillä, toteaan SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran verkkosivuilla.

Kerholta puuttuvat pitkäaikaisloukkaantuneet Richie Dorman ja Emil Lidman. Lisäksi Mehmet Hetemaj ja Toni Lehtinen ovat sivussa. Tämä kaksikko on todennäköisesti mukana jo parin viikon sisällä.

PS Kemiltä puuttuvat vammojen vuoksi Cornelius Stewart, Kalle Taimi ja Juho-Teppo Berg. Brassitoppari Mullerin ja englantilaisen keskikenttäpelaajan Ryan Gilliganin peliluvat ovat sen sijaan kunnossa.

Lähteet: PS Kemin ja SJK:n verkkosivut

Kertoimet (Expekt):

PS Kemi – SJK, la 9.4. klo 16:00

1 4,60
X 3,30
2 1,75