Mitä tapahtui Lionel Messille? – kohta käy kylmät myös kotimaan sarjassa!

Barcelona lähti Mestarien liigassa laulukuoroon keskiviikkona, kun Atletico Madrid juhli kotonaan 2-0-voittoa ja jatkopaikkaa 3-2-yhteislukemin.

Katalonialaisten perinteinen pelastaja Lionel Messi pidettiin ottelussa täysin pimennossa, kun Atletico tukki tehokkaasti oman maalin edustajan ja rankkarialue oli visusti tukossa. Messi pääsi laukomana kolmesti, joista yksi blokattiin ja kaksi meni ohi maalin.

Toinen ohilaukaus oli viime hetken vapaapotku hyvästä paikasta, minkä argentiinalainen ampui yli. Kulma olisi ollut parempi oikeajalkaiselle ampujalle, mutta Messi sai yrittää vasurillaan.

Tehoton ottelu oli Messille jo viides, missä hän ei tee tai syötä maalia. Yhteensä tehoton jakso on kestänyt jo 452 minuuttia. Miehen edellinen maali syntyi aiemmalla kierroksella Mestarien liigassa Arsenalia vastaan rankkarista 16. maaliskuuta. Tämä on miehen pisin maaliton putki sitten vuoden 2010.

Barcelonalle tappio on kolmas neljään peliin, putki alkoi El Clásico -tappiolla Real Madridille pari viikkoa sitten. J

Jo varmana mestarina kotimaassaan välillä pidetty Barcelona on saanut La Ligassakin Atleticon kannoilleen vain kolmen pisteen päähän, kun joukkueilla on kuusi peliä pelaamatta.