© Kuva: Getty Images

Nyt se on varmaa! Juventukselle viides peräkkäinen Serie A:n mestaruus!

AS Roma on voittanut Napolin 1-0 Serie A:n ottelussa. Kamppailun ainoa maalin teki 89. minuutilla onnistunut Radja Nainggolan.

Tulos tarkoittaa, että sarjan kärjessä oleva Juventus on Serie A:n mestari kaudella 2015-2016. Napoli on nyt sarjakakkosena 12 pistettä torinolaisten perässä, kun molemmilla joukkueilla on kolme kamppailua pelaamatta.

Juventus on nyt voittanut viisi kertaa peräkkäin Serie A:n. ”Vanha rouva” on voittanut scudetton yhteensä 32 kertaa. Toiseksi eniten Italian mestaruuksia saavuttaneet Inter ja AC Milan ovat juhlineet 18 kertaa Italian pääsarjan voittoa.

Juventus on hävinnyt viimeksi Serie A:ssa lokakuun loppupuolella. Sen jälkeen joukkue on voittanut 24 kamppailua ja pelannut yhden tasan.