Pässi kaalimaan vartijana? – Sepp Blatter mukaan pohtimaan FIFA:n uudistusta

© Kuva: Getty Images

Suuren yleisön mielissä lähinnä korruptioon, opportunismiin ja epärehellisyyteen yhdistetty kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n entinen puheenjohtaja Sepp Blatter määrättiin hiljattain kuuden vuoden toimitsijakieltoon epäeettisistä toimistaan jalkapalloliitossa ja vuoden alussa sveitsiläinen pantiin virallisesti syrjään FIFA:n puheenjohtajan pallilta.

Nyt sveitsiläinen Baselin yliopisto hämmästyttää ratkaisullaan ottaa Blatter mukaan paneelikeskusteluun, jossa pohditaan ratkaisuja korruptioskandaalin tahriman jalkapalloliiton tulevaisuuden parantamiseksi.

Vuodesta 1981 FIFA:ssa työskennelleen ja vuosien 1998 ja 2016 välillä sen puheenjohtajana toiminut Blatter on itse ollut kenties kaikkein keskeisimmässä roolissa FIFA:n nykyisen ahdingon aikaansaajana.

Blatteria kyllä kiitellään suurista kehityksistä jalkapalloliiton taloudelle, mutta viime vuosina julki tulleet korruptiopaljastukset ovat vieneet järjestön uskottavuuden ja vähentäneet sponsorien halua tehdä yhteistyötä liiton kanssa.

Baselin yliopiston paneelikeskustelu käydään 15. päivä huhtikuuta, ja se lähetetään suorana lähetyksenä YouTuben kautta.

Lähteet: Fox Sports


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille