© Kuva: Juha Tamminen

Pelialusta tuo HIFK:lle lisähaasteen – ”Emme ole päässeet nurmelle treenaamaan vielä lainkaan”

HIFK kohtaa maanantaina tämänvuotisen Liigacupin voittajan FC Lahden.

HIFK:lle lisähaastetta tuo nurmikenttä, jossa joukkue ei ole vielä edes treenannut tällä kaudella.

– Vastassa on talvikauden mestari, joten haaste on iso. Lahti on uudistunut, ja joukkue pelaa vahvaa ja nopeaa jalkapalloa. Myös ensimmäinen nurmipeli tuo omat haasteensa. Emme ole päässeet nurmelle treenaamaan vielä lainkaan, joten ensimmäiset kosketukset nurmeen tulevat Kisapuiston alkuverryttelyssä, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran otteluennakossa.

HIFK:n toppari Juho Pirttijoki nuotittaa voittoreseptin seuraavasti:

– Selkeä parannuskohta Inter-ottelusta on se, että meidän täytyy olla heti alusta asti hereillä matsissa ja näyttää niin kaksinkamppailuissa kuin pallollisessa pelaamisessa, että me halutaan voittaa enemmän. Yksittäiset tilanteet pitää puolustaa vielä huolellisemmin ja kurinalaisemmin, sekä paikoista pitää tehdä maalit. Näillä elementeillä kolme pistettä lähtevät varmasti meidän mukana Helsinkiin.

Kertoimet (Expekt)

FC Lahti – HIFK, maanantaina 18.4. klo 17.30
1,95 – 3,10 – 3,75