© Kuva: Juha Tamminen

Pikkuhuuhkajien avainpelaajalle maali Ruotsin pääsarjan avauskierroksella

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkomiehiin kuuluva Simon Skrabb ampui joukkuensa Gefle IF:n kauden avausmaalin Ruotsin pääsarjan avauskierroksella.

Joukkue pelasi 1-1-tasapelin Helsingborgs IF:ää vastaan kotikentällään. Skrabbin osuma syntyi 79. minuutilla ja osumalla peli tasoittui 1-1-lukemiin. Skrabb kuten myös suomalaispuolustaja Jens Portin pelasivat Geflen paidassa täydet minuutit.

21-vuotias Sbrabb on hyökkäävä keskikenttämies. Hän pelaa seurassa ensimmäistä kauttaan. Hän pelasi kaksi edellistä vuotta Åtvidabergs FF:ssä lainalla Pietarsaaren Jarosta. Åtvidabergs putosi pääsarjasta viime kauden päätteeksi.

Skrabb teki viime kaudella neljä maalia, joista kaksi syntyi kahdella viimeisellä sarjakierroksella. Hän teki kauden päätöskierroksella skorpionipotkulla maalin juuri nykyisen seuransa Geflen verkkoon; osuma äänestettiin sarjan hienoimmaksi maaliksi.