Real Madrid kauppaa keskikenttämiestä 75 miljoonalla eurolla?

Brittilehti Daily Mirrorin mukaan Real Madrid on valmis luopumaan keskikenttämiehestä James Rodriguezista 60 miljoonalla punnalla (n. 75 milj. euroa).

Pelaaja saapui seuraan kesän 2014 loistokkaan MM-turnauksensa jälkeen AS Monacosta. Realin puhuttiin tuolloin maksaneen pelaajasta 75 miljoonaa euroa, mutta tuoreimpien tietojen mukaan summa voikin nousta jopa 90 miljoonaan eri bonuksien lauetessa, jos pelaaja ja seura menestyvät tulevien vuosien aikana.

Kolumbialaistaituri on joutunut tällä kaudella joutunut kilvoittelemaan tiukasti peliajasta. Mies seurasi mm. viikonlopun El Clásico -pelin penkiltä ja on pelannut edellisessä neljässä sarjapelissä yhteensä vain vartin verran.

Muun muassa Chelsean ja ManU:n kerrotaan olevan kiinnostunut pelaajasta. Myös Juventus on haaskalla, mutta hintaa pidetään joukkueelle liian korkeana.