Veikkausliiga-kausi sai upean alun tänään Vantaalla, kun Rovaniemen Palloseura nousi kolmen maalin takaa voittoon ottelussa isäntäjoukkue PK-35 Vantaata vastaan.

PK-35 johti kamppailua 49 minuutin jälkeen 3-0. Njazi Kuqi oli osunut kahdesti ja Aleksi Ristola kertaalleen. Siitä alkoi kuitenkin viime kauden hopeajoukkueen upea kiri.

Aapo Heikkilä onnistui ensin maalinteossa 53. minuutilla, ja Robert Taylor toi vierailijat maalin päähän varttia myöhemmin. 76. minuutilla Ville Saxman tasoitti ottelun. Se ei kuitenkaan riittänyt RoPSille, ja viime kauden maalikuningas Aleksandr Kokko naulasi loppunumerot 4-3 kolme minuuttia myöhemmin.

Aiemmin tänään HJK kukisti kotikentällään IFK Mariehamnin 2-0 Atomu Tanakan kahdella maalilla.

Sosiaalisessa mediassa ihasteltiin RoPSin huikeaa nousua.

Arno Hämäläinen

@arnohamis
RoPS nousee vieraissa 3-0 tappiosta 3-4 voittoon PK-35 vastaan. Huikea jengi!!! Napapiirille kolme pistettä!! #siniselläsydämellä #rops