© Kuva: Juha Tamminen

SJK:n kyntäminen jatkui

Veikkausliigan hallitseva mestari SJK kärsi jälleen tappion, kun Ilves haki Seinäjoelta 2-0-voiton. Maalit syntyivät toisella jaksolla, kun Mika Laitinen ja Emle Paul Tendeng heiluttelivat verkkoja. Lopussa SJK:n toppari Adboulaye Meite ajettiin lisäksi ulos.

SJK jatkaa siten yhä nollakerhossa. Joukkue voitti PS Kemin aiemmin, mutta voitto pyyhittiin pois kabineteissa pelioikeudettomien pelaajien vuoksi.

KuPS puolestaan otti kauden ensimmäiset pisteensä kaatamalla kotonaan FC Lahden 2-0-lukemin nigerialaisvahvistusten Gbolahan Salamin ja Azubuike Eqwuekwen maaleilla. Lahti on kerännyt kolmesta pelistään vasta kaksi tasapelipistettä ja on viimeistä edllisenä.

RoPS kaatoi viime kauden maalikuninkaan Aleksandr Kokkon viime hetken osumalla PK-35 Vantaan kotonaan. VPS ja FC Inter pelasivat maalittoman tasapelin Vaasassa.

Sarjan kärkijoukkueiden HJK:n ja IFK Mariehamnin ottelu alkoi muita myöhemmin ja oli maalittomissa lukemissa noin tunnin kohdalla.