© Kuva: Getty Images

Supertähdet täysin eri tunnelmissa – Ronaldo hurjana välieriin, Zlatanille jälleen pettymys!

Cristiano Ronaldo otti Real Madridin joukkueen reppuselkään ja vei joukkueensa Mestarien liigan välieriin. Portugalilaistähti teki kaikki tiistai-illan kolme maalia kotiottelussa Wolfsburgia vastaan ja Real Madrid nousi sillasta jatkoon yhteismaalein 3-2.

Ronaldolle hattutemppu oli kaikkiaan viides Mestarien liigassa, mihin määrään aiemmin on yltänyt vain Lionel Messi. Ronaldo on ampunut tällä kaudella jo 16 maalia Mestarien liigassa. Suurempaan maalimäärän yhden kauden aikana on yltänyt vain hän itse, kun kaudella 2013-2014 syntyi 17 maalia.

Välieriin eteni myös Manchester City, joka kaatoi kotonaan Zlatan Ibrahimovicin ja kumppanien edustaman PSG:n 1-0-lukemin Kevin de Bruynen toisen puoliajan osumalla. City hukkasi ottelussa myös rankkarin avausjaksolla, kun Sergio Aguero ampui ohi maalista. Avausosa Pariisissa oli päättynyt 2-2-lukemiin.

34-vuotiaalle Ibrahimovicille kausi oli ehkä viimeinen mahdollisuus saalistaa häneltä puuttuva Mestarien liigan voitto. Mies on ilman sopimusta kesällä, mutta ottajia toki riittää.(Päivitys 23.45: Ronaldon maalimäärä on jo 16, ei 15.)