© Kuva: Ilari Isotalo

TPS pelaa Ykkösessä! – Valtava määrä velkoja annettiin anteeksi

Turun Palloseura on tänään tiedottanut pelaavansa vajaan kahden viikon päästä käynnistyvässä Ykkösessä. Turkulaisten kausi oli pitkään vaakalaudalla isojen taloudellisten vaikeuksien vuoksi.

– TPS jalkapallo on saanut neuvoteltua suurimman osan lainoistaan kokonaan anteeksi. TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, rasitteena on ollut yhteensä noin 450 000 euron suuruinen lainataakka, joka on koostunut kolmesta erillisestä lainasta, kerrotaan TPS:n verkkosivuilla.

– TPS:n lainaneuvottelut ovat päättyneet parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen kahden suurimman velkavastuun osalta. Molemmissa tapauksissa TPS saa järjesteltyä velkansa kokonaan pois. TPS:n nykyisten lainojen takaajat osallistuivat näin erittäin merkittävällä osuudella seuran taloustalkoisiin. TPS jalkapallon lainojen yhteismääräksi jää enää reilut 50 000 euroa, jota varten on olemassa erillinen maksusuunnitelma, jatkuu tiedote.

Seuralla on edellään käynnissä kaikille avoin joukkorahoitusanti, jonka tavoite on kerätä 400 000 euroa taseen vahvistamiseksi sekä maksuvalmiuden parantamiseksi.