© Kuva: Juha Tamminen

VPS:lla oiva paikka näpäyttää SJK:ta – ”Voitontahtoa on erityisen paljon”

Uudella ilmeellä kauteen lähtenyt Vaasan Palloseura on saanut rohkaisevia signaaleja pallohallintapelinsä toimimisesta kauden avausmetreillä. Vaikka HJK:lta tuli takkiin, hallitsi VPS pelissä enemmän palloa.

Kauden toisessa liigapelissä tuli jo tulostakin, kun PK-35 Vantaa kaatui vieraskentälle 2-0-lukemin.

Vaasalaiset lähtevät keskiviikkona Suomen Cupin 6. kierroksen otteluun siten hyvissä tunnelmissa. Vastaan asettuu SJK, joka menetti juuri Veikkausliigan alkukauden ainoan voittonsa kabinetissa, kun joukkue oli peluuttanut voitokkaassa PS Kemi -ottelussa edustuskelvottomia pelaajia. Pelioikeudet puuttuivat myös aiemmasta cup-pelistä, mutta armo kävi oikeudesta eikä sanktiota ulotettu kahteen kilpailuun.

VPS:lla onkin siten oiva paikka syventää SJK:n ongelmia torstain pelissä.

– Se, että kohtaamme SJK:n kotona on iso juttu. Ensinnäkin on mukava pelata kotona, koska olemme nyt reissanneet pari peliä. Toisekseen SJK on rakas vihollinen aivan naapurista, mikä tuo tunnetta peliin lisää, Vuorinen toteaa seuran kotisivuilla.

– Emme ole voittaneet SJK:ta vähään aikaan, joten voitontahtoa on erityisen paljon. Haluamme päästä eteenpäin.