Ykköshyökkääjän karmea saldo antaa täyden kuvan Arsenalin keväästä

Arsenal pelasi vieraskentällä maalittoman tasapelin sarjapaikastaan taistelevan Sunderlandin kanssa. Vaikka Arsenal hallitsi peliä, oli Sunderlandilla vähintään yhtä monta hyvää maalipaikkaa, ja varsinkin toisella jaksolla isännät olivat äärimmäisen lähellä maalintekoa.

Arsenal oli vielä talvella kiinni jopa mestaruudessa, mutta heikko kevät on pudottanut joukkueen taistelemaan lähinnä sijoista kolme ja neljä. Joukkue on nyt sarjassa neljäs tasapistein kolmosen Manchester Cityn kanssa yhtä monella ottelulla.

Kärjessä ottelun vähemmän pelanneet Leicester ja Tottenham ovat yhdeksän ja neljä pistettä Arsenalia ja Cityä edellä.

Sunderland nousi pisteensä myötä putoamisviivan yläpuolelle maalierolla Norwichin edelle.

Lontoolaisten pelaamista kuvastaa ykköskärjen Olivier Giroud’n karmea vire. Avauksessa Sunderlandia vastaan pelannut ranskalaiskärki on pelannut nyt kaikkiaan 14 pääsarjaottelua peräkkäin ilman osumaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!