© Kuva: Getty Images

Argentiinan alustavassa olympiajoukkueessa kaksi maailmanluokan kärkimiestä

Argentiinan päävalmentaja Gerardo Martino nimesi alustavan olympiamiehistöönsä.

Argentiinan nyt valitussa 35 pelaajan miehistössä esiin pistävät meritoituneiden huippukärkien Mauro Icardin ja Paulo Dybalan nimet. Inter- ja Juventus-hyökkääjät ovat olleet viimeisten parin kauden aikana Italian Serie A:n tehokkaimpia hyökkääjiä. Molemmat ovat syntyneet vuonna 1993, joten ovat ikänsä puolesta vielä edustuskelpoisia olympiajoukkueeseen.

Olympialaiset pelataan alle 23-vuotiaiden joukkueilla, joissa voi kuitenkin olla kolme ylikäistä pelaajaa. Esimerkiksi isäntämaa Brasilia ottaa yli-ikäisen Neymarin mukaan ryhmäänsä.

Euroopassa kentillä ammattiian harjoittavista pelaajista ryhmässä monille tuttuja nimiä ovat West Hamissa upean kauden pelannut Manuel Lanzini sekä Atletico Marid -trio  Matias Kranevitter, Angel Correa ja Luciano Vietto sekä Sampdorian Joaquin Correa.