© Kuva: Getty Images

Arsenal-pelaajan EM-kisaunelma kariutui uuteen polvivammaan

Arsenalin manageri Arsene Wenger on vahvistanut, että polvivaivainen Alex Oxlade-Chamberlain ei pelaa kesän EM-turnauksessa.

Englantilaislaituri oli palaamassa kentille, mutta uusi vamma pitää miehen sivussa pitkälle kesään.

– Hän on sivussa kuudesta kahdeksaan viikkoa. Tämä on surullista, koska hän oli juuri fyysisesti valmis paluuseen. Hänellä ei ole mitään mahdollisuutta toipua EM-kisoihin. Hän palaa harjoituksiin heinäkuun alussa, Wengeriä siteerattiin Goal-sivustolla.

22-vuotias englantilainen on ollut sivussa helmikuun lopulta, kun hän loukkasi polvensa ensimmäistä kertaa Mestarien liigan ottelussa Barcelonaa vastaan. Hän oli juuri toipunut tästä vammasta, kun nyt tuli uusi vastaava ongelma.

Myös Arsenal-kippari Per Mertesacker on Valioliigan päätöspeleistä sivussa. Saksan maajoukkueessa tämä poissaolo ei koske, koska toppari päättyi maajoukkueuransa voitokkaaseen MM-turnaukseen kesällä 2014.