Arsenalin englantilaispelaajilla päinvastaiset tilanteet EM-kisojen suhteen

Arsenalin kahdella englantilaispelaajilla Jack Wilsherellä ja Danny Welbeckillä on päinvastaiset tilanteen pelikuntonsa suhteen, jos ajatellaan maan EM-kisaryhmän valintoja.

Welbeck palasi kentille helmikuussa liki vuoden tauolta polvivamman vuoksi, ja on ollut keväällä erinomainen eli liki varma valinta Englannin ryhmään. Kärkimies kuitenkin loukkasi taas polveaan sunnuntain Manchester City -tasapelissä ja joutui kesken ottelun vaihtoon.

Welbeck, 25, missaa pahimmassa tapauksessa EM-turnauksen polvivamman vuoksi.

– Ensi näkemältä näytti, että vamma on polven nivelkierukassa. Hän on pettynyt. Kyseessä on pelaaja, joka ei halua koskaan tulla kentältä pois. En halua nyt spekuloida EM-kisoilla ja nyt haluamme pysyä optimisteina, Arsenal-manageri Arsene Wenger kommentoi BBC Sportille Welbeckin tilannetta.

Tilalle kentälle avausjaksolla tuli puolestaan Wilshere, joka palasi vasta edellisviikolla kokoonpanoon oman pitkän loukkaantumisensa jälkeen. 24-vuotias keskikenttämies antoi hyviä näyttöjä maajoukkueluotsi Roy Hodgsonille käyttökelpoisuudestaan.

– Juuri tätä tarvitsin: pelin, jossa oli painetta ja intensiteettiä. En halua kauteni päättyvän, koska tunnen itseni tuoreeksi. Toivottavasti saan lisää peliaikaa ensi viikonloppuna ja katsotaan mitä tapahtuu [maajoukkuevalintojen suhteen], Wilshere summasi.

Hodgson valitsee 23 pelaajan ryhmänsä EM-kisoihin 12. toukokuuta.

Aiemmin tykkimiesten englantilaispelaajista Alex Oxlade-Chamberlainin arvokisaunelma katkesi polvivammaan.