Belgialta nimivahva EM-kisaryhmä – kovia nimiä jäi rannalle!

Belgia nimesi alustavan miehistönsä (kts. kuvatwiitti alla) ensi kesä-heinäkuussa pelattavaan EM-turnaukseen. Maa on yksi kisojen suosikeista – olihan Belgia parhaillaan FIFA-rankingissakin peräti ykkösenä ja nytkin Argentiinan takana kakkosena!

Belgian ryhmässä on nyt 24 nimeä, joista vielä yksi jää rannalle lopullisesta ryhmästä.

Belgialla on hurja pelaajamateriaali, mikä näkyi näissäkin valinnoissa siinä, että moni kova nimi jäi syystä tai toisesta pois.

Esimerkiksi kokeneet Vincent Kompany, Steven Defour, nuoremmat taiturit Adnan Januzaj ja Youri Tielemans eivät syistä ja toisista ole mukana ryhmässä. Kompanyn poissaoloa esim. selittää loukkaantuminen, jonka odotetaan pitävän miehen sivussa pelikentiltä nelisen kuukautta.

ManU-pelaaja Januzaj’n kuluva kausi on ollut vaikea, kun ensin lainasopimus Dortmundissa sujui vaistusta ja takaisin kutsun jälkeen miestä ei ole juurikaan näkynyt brittiseurankaan edustusmiehistössä.

19-vuotias Anderlechin keskikenttämiestä Tielemansia moni odotti jo ryhmään vahvan kauden jälkeen, mutta toisin kävi. 28-vuotias Defour on urallaan 44 kertaa edustanut Belgiaa, mutta kotimaahansa vuonna 2014 maailmalta palannut keskikenttämies jäi nyt rannalle.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä