© Kuva: Getty Images

Cesc Fabregas ajaa itseään taas fanien sylkykupiksi déjà-vu -siirrolla?

Valioliigassa Chelseaa tätä nykyä edustava Barcelona-kasvatti Cesc Fabregas, 29, on espanjalaisen Don Balon -lehden mukaan Real Madridin kiinnostuksen kohteena.

Fabregas on Barcelonasta kotoisin, mutta siirtyi teini-iässä Lontooseen, missä Arsene Wengerin huomassa hänestä kehittyi yksi maailman parhaista pelintekijöistä vuodet 2003-2011 kestäneen pestinesä aikana.

Monen vuoden jahkailun jälkeen hän sai vihdoin mahdollisuuden palata kotiseudulleen vuonna 2011, mutta palasi takaisin Englantiin vuonna 2014, kun Chelsea osti hänet. Fabregas ei missään vaiheessa saanut FC Barcelonassa haluamaansa täyttä luottoa.

Real Madridin seurapomon Florentino Perezin, joka on junaillut tämän tästä maailman kovimpia pelaajia seuraan, kerrotaan kuuluvan Fabregasin ihailijoihiin.

Jos Fabregasin Chelsea-sopimusta ei otettu hyvällä Arsenalin kannattajien keskuudessa – olihan mies tykkimiesten kapteeninakin aikoinaan -, Barcelona-kasvatin vastaavaa ärsytyskynnystä nostava déjà-vu -sopimus Realiin nostattaisi arvatenkin myrskyn miehen kotiseuduilla Kataloniassa.