© Kuva: Getty Images

Valioliigan maalitykit yhtä aikaa avauksessa Englannilla – ”Ryhmä täynnä pelottomia nuoria pelaajia”

Englanti eli ”kolme leijonaa” aloittaa valmistautumisen kesän EM-turnaukseen otteluiden merkeissä jo sunnuntaina, kun joukkue kohtaa toisen turnausmaan Turkin  Mancesterissa klo 19.15 alkavassa ottelussa.

Englannin maajoukkueessa on nähty melkoinen sukupolvenvaihdos, kun seuratasolla etenkin nuoret uudet leijonat ovat esiintyneen komeasti. Esimerkiksi nimet Dele Alli, Marcus Rashford, Eric Dier ja Harry Kane ovat tuttuja kaikille kansainvälistä huippufutista seuraavilla.

Toppari, seuratasolla Chelseaa edustava Gary Cahill näkee EM-kisaryhmässä –, joka on jo alustavasti nimetty – hyvän sekoituksen kokeneempaa ja pelotonta uutta kaartia.

– Sekoitus on erinomainen. Nuoret kaverit ovat tehneet suuren vaikutuksen Valioliigassa tällä kaudella. He ovat esiintyneet pelottomasti ja pelanneet luonnollisesti, Cahillia siteerattiin Soccerway-sivustolla.

– Onhan meillä vanhempiakin pelaajia ryhmässä kuten minä, Joe Hart, James Milner ja Wayne Rooney etunenässä. Voimme osaltamme antaa nuorille neuvoja ja antaa kokemuksemme puhua, jos tarvitaan.

Englanti kohtaa EM-lohkossaan Venäjän, Walesin ja Slovakian.

Englannin avauskokoonpano Turkkia vastaan:

Joe Hart, Kyle Walker, Danny Rose, John Stones, Gary Cahill, Eric Dier, Jack Wilshere, Raheem Sterling, Dele Alli, Harry Kane, Jamie Vardy