© Kuva: Getty Images

Fanien suosio muuttui vihellyksiksi ja buuauksiksi – Dortmund-kapteenista fanien inhokki

Borussia Dortmundin Mats Hummels sai tuta lauantaina fanien pettymyksen ja raivon, kun yleisö osoitti saksalaispakille mieltään tämän mahdollisen Bayern München siirron tultua julki.

Dortmundin valmentaja Thomas Tuchel oli pettynyt Hummelsin kohteluun lauantain ottelun jälkeen, jossa Dortmund kaatoi Wolfsburgin 5–1.

– Ei ollut vaikea kuvitella, että fanit ilmaisisivat pettymyksensä jollakin tapaa, Tuchel sanoi Goal-sivuston mukaan.

– On ikävää kokea tuollaista kohtelua omalla stadionillaan. Viheltämisen ja liian pitkälle menevien loukkaavien laulujen laulamisessa on eronsa.

Hummelsin tulevaisuus on ollut viime kuukausina jatkuvan spekulaation kohteena. Hänellä on yksi kausi sopimusta jäljellä Dortmundin kanssa, joten tuleva kesä on keltapaidoille viimeinen tilaisuus rahastaa huipputopparillaan.

Dortmundin fanit suuttuivat, kun aiemmin viikolla tuli julki Hummelsin mahdollinen siirto Bayern Müncheniin, jossa puolustaja pelasi juniorivuotensa. Bayernin lisäksi Hummelsia on oltu viemässä muun muassa Barcelonaan ja Liverpooliin.

Siirtoa Dortmundista sen pahimman kilpailijan Bayernin riveihin ei katsota hyvällä. Aikaisemmin Dortmundista Bayerniin siirtyneet Robert Lewandowski ja Mario Götze ovat saaneet Dortmund-stadionille palattuaan jäätävän vastaanoton faneilta.