© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden päävalmentaja hurjan taistelun jälkeen: ”Uskomaton esitys”

FC Lahti venyi tänään maalittomaan tasapeliin Rovaniemen Palloseuran vieraana Veikkausliigan ottelussa. Lahti joutui pelaamaan lähes koko ottelun miesalivoimalla – viimeiset noin 30 minuuttia meni peräti kahden miehen vajaalla Ivan Solovjevin saatua suoran punaisen. Jani Tanska taas lensi pihalle jo ottelun alkuhetkillä kahden keltaisen kortin myötä.

Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas ylistikin seuran verkkosivuilla omiensa esitystä.

– Totta kai joukkue osoitti taistelutahtoa. Aika paljon vastustusta, kaiken näköistä sattui ja tapahtui. Uskomaton esitys. Viimeksi helmikuussa meillä ollut tuollainen kahden linjan puolustusharjoitus, nyt saatiin tehdä se livenä. Arvosana kiitettävä plus meidän toiminnasta. Todella uhrautuvaa pelaamista, mahtava suoritus, hehkutti Korkeakunnas.

Korkeakunnas myönsi, että esitys antaa varmasti itseluottamusta joukoille.

– Totta kai antaa uskoa ja itseluottamusta, että meitä on lähes mahdoton murtaa. Meidän joukkue ei antanut tuumaakaan periksi. Seuraavassa pelissä saataisiin toivottavasti hyökätäkin.

Helatorstain toisessa ottelussa SJK voitti FC Interin 1-0 Roope Riskin osumalla.