© Kuva: Getty Images

Guardian: Jose Mourinho auttaisi tuomaan tähtihyökkääjän Manchester Unitediin – osa mielenkiintoista siirtokuviota

Brittilehti Guardian kertoo Real Madridin olevan valmis maksamaan Juventuksen Alvaro Moratasta takaisinostopykälän mukaisen 30 miljoonan euron summan.

Espanjalaishyökkääjähän siirtyi Realista ”Vanhaan rouvaan” kesällä 2014. Morata on tehnyt tällä kaudella vain seitsemän maalia Serie A:ssa, mutta miehen esitykset ovat silti vakuuttaneet monet. 23-vuotiaan hyökkääjän uskotaan saavan mukavasti peliminuutteja myös kesän EM-kisoissa.

Real Madrid on kuitenkin aikeissa myydä Moratan nopeasti eteenpäin eniten tarjoavalle seuralle. Madridissa ilmeisesti lasketaan tulevaisuudessa edelleen ranskalaishyökkääjä Karim Benzeman varaan.

Arsenalin ja Chelsean kerrotaan olevan kiinnostuneita Moratasta. Lehden mukaan kärkimies haluaisi kuitenkin itse siirtyä Manchester Unitediin, mikäli Jose Mourinho valmentaa seuraa ensi kaudella.

Mourinhon siirtymisestä Unitediin on ollut huhuja laidasta laitaan viimeisten kuukausien aikana. Viimeksi eilen Sky Sports raportoi, että Unitedin ja portugalilaisen välillä ei ole ainakaan tässä vaiheessa sopimusta.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!